Hajókirándulás a Balatonon

Hajózás motoros yachton a Balaton vizén. Szülinapi buli, legénybúcsú, leánybúcsú, családi események helyszíne. Sétahajózás, kötetlen programmal, feledhetetlen!

Hajókirándulás a Balatonon Hajókirándulás a Balatonon
  1. Vízitaxi Fonyód
  2. Hajókirándulás a Balatonon

Hajókirándulás a Balatonon

Elsősorban Fonyód és vonzáskörzetében vállalunk személyszállítást, nappali és esti élményhajózás, sétahajózást, panorámahajózást a Balatonon. 12 férőhelyes motoros yachtunkkal állunk rendelkezésedre. Három yachtunk összesen 36 fő részére tudd biztosítani hajókirándulást. Biztonságos és kényelmes exkluzív hajózást nyújtunk, bármit is szeretnél kérni. :) Előzetes egyeztetés után a Balaton bármely részére elhajózhatunk, az általad választott időpontban.

Sétahajózz velünk a Balaton vizén!

Barátaidnak, családodnak feledhetetlen élményben lehet része egy balatoni élményhajózással. De nem csak különleges családi vagy baráti összejövetelek alkalmából érdemes egy balatoni hajókirándulásra benevezni. Egy kötetlen sétahajózás tökéletes lehetőség arra, hogy a hétköznapok fáradalmait kipihenjük! Motoros yachtunk legfeljebb tíz fő számára biztosít egy nyugodt, exkluzív helyszínt.

Ajándékba egy ilyen élményt adni vagy kapni, legény vagy leánybúcsú helyszínének egy yachtot választani, biztosan nem lehet melléfogás! Kis időre távol lenni a hétköznapoktól, sétahajózni kedvünkre, nyugodtan pihenni, csodálni a panorámát. Ezt az élményt kínáljuk neked!

Számunkra minden ügyfelünk különleges!

Előre egyeztetjük az indulás és érkezés helyszínét, az úticélt vagy az útvonalat - persze ez csak opció. Kérhet kötetlen hajókázást is, de ajánlhatunk egy látványos hajókázást. Panorámakirándulást is szervezhetünk, ahol a Balaton-part látványosságaiban gyönyörködhetünk a yacht fedélzetéről.

A hajókirándulás időpontja szintén egyeztetés tárgya, hiszen nappal, este és naplementekor egyaránt gyönyörű a Balaton. Persze sötétedéskor már a híres látnivalók már nem figyelhetők meg, de a kivilágított Balaton-part is fantasztikus látványt nyújt. Célunk, hogy egy felejthetetlen élményt nyújtsunk utasainknak! Utasaink kívánságát szem előtt tartva feledhetetlen élménnyé tegyük a hajózást.

Hajókirándulás a Balatonon
Sétahajózz velünk a Balaton vizén!

Mit kínálunk még?

Egy Balatoni hajókirándulás biztosan kellemes időtöltés, de van, amikor csak gyorsan szeretnénk eljutni egyik kikötőből a másikba. Erre is lehetőséget nyújtunk. Vállaljuk legfeljebb 10 fő kényelmes és biztonságos utaztatását a vízen a lehető leggyorsabban.

Rendezvények

A családi és baráti kör eseményeinek különleges helyszíne lehet egy motoros yacht fedélzete. Legyen szó szülinapról, eljegyzésről, vagy bármi más jeles eseményről. Az ünnepi hangulatot csak fokozza a tökéletes helyszín. Miért is ne lehetne ez egy Balatonos ringatózó hajó fedélzete? A Balaton-part gyöngyszemei fantasztikus panorámát nyújtanak a yacht utasainak.

Élményhajózás

Sokunk bakancslistáján szerepel egy őrült száguldás a vízen! Legény és lánybúcsúk, szülinapi partyk, egyéb különleges események helyszíne lehet egy motoros yacht fedélzete. Az útirányt és a programot kedvetek szerint állítjuk össze. Akár nappal, akár este, akár egész nap, hiszen a jó társaságot nem lehet megunni! Biztosan feledhetetlen élménnyel gazdagodtok az út során!