Csapatépítés motoros yachton

Balatoni élményhajózás motoros yachton. Személyszállítás, csapatépítés, buli, legénybúcsú, leánybúcsú, családi események, munkahelyi rendezvények.

Csapatépítés motoros yachton Csapatépítés motoros yachton
  1. Vízitaxi Fonyód
  2. Csapatépítés motoros yachton

Kiváló program csapatépítésre.

A csapatépítés fontossága megkérdőjelezhetetlen. Hiszen egy jól együttműködő csapat tud sikerre vinni egy céget. Mi tudjuk, hogy cége sikere Önnek is fontos, ezért ajánljuk figyelmébe különleges csapatépítő szolgáltatásunkat.

Társaságunk magánszemély tulajdonában álló magyarországi cég. Csapatunk azon dolgozik, hogy a balatoni hajózás lehetőségeit kínálja Ügyfeleinek. Személyszállítás, sétahajózás, élményhajózás, minden, ami egy motoros yacht fedélzetén megvalósítható.

Exkluzív yachtunk utasaink kényelmét és szórakozását szolgálja, utasaink biztonságát képzett személyzetünk biztosítja.

Számunkra Ügyfeleink elégedettsége a cél, ezért minden leendő utasunknak egyedi ajánlatot készítünk. Az Ön részére is személyre szabott ajánlatot dolgozunk ki, amely kéréseinek, igényeinak a legmesszemenőbbekig megfelel. 

Egy jó csapattal könnyebb...

Mit kínálunk? Előzetes egyeztetés alapján meghatározzuk az indulás helyszínét. Motoros yachtunk 12 férőhelyes, 3 hajóvaé összesen 36 fős. így kisebb csapatok utaztatására is alkalmas. Nagyobb létszámú csapatok esetén több turnusban vagy hajóval oldjuk meg a csapatépítést. A program és az útvonal szabadon választható. Lehet szó kötetlen hajókázásról, panoráma-kirándulásról, naplementéről, száguldásról, buliról. A hajózás időpontja és tartama szintén megválasztható, nincsenek kötöttségek. Minden Ügyfelünk maga dönthet a legapróbb részletekig.

A cél, hogy munkatársai jól érezzék magukat együtt, felejthetetlen szuper élményekkel gazdagodjanak, érezzék az összetartozás érzését!

Csapatépítésre hajóutat? Igen!
Csapatépítésre hajóutat? Igen!

Nyűgözze le partnereit!

A Balatoni sétahajózás manapság nem csak a szabadidőnk eltöltésére kínál lehetőséget. Egyre elterjedtebb az a szemlélet, mely szerint a kellemes környezet, a komfortos körülmények kedvezően befolyásolják egy-egy üzleti megbeszélés sikerét. Miért ne élne Ön is ezzel a lehetőséggel? A Balaton-part fantasztikus panorámáját csodálva, egy tavon ringatózó yacht kényelme és nyugalma tökéletes helyszín biztosít egy üzleti megbeszélésre, esetleg egy leendő partner megismerésére. Használja ki Ön is ezeket az előnyöket!

Amikor van mit ünnepelni... élményhajózás!

Egyszerűen csak nyugodtan hajókázni, élvezni a látványt, a napsütést? Vagy beleadni mindent, száguldani, bulizni? Családdal, barátokkal? Netán munkatársakkal, üzleti partnerekkel? Tudjuk, hogy minden Ügyfelünk más, különböző igényekkel, de azt tartjuk a legfontosabbnak, hogy elégedett legyen szolgáltatásainkkal.

Egy élményhajózás tökéletes ajándék minden alkalomra! Ünnepelni magunkat, egymást, a sikerünket, a jövőt. Örülni az életnek, élvezni a pillanatokat!

Keresse kollégánkat, aki készséggel áll rendelkezésre, hogy az Önnek megfelelő programot szervezhessük meg.